Vår =)

Tog mig en dusch, men då var shampoot slut... så det blev en väldigt snabb dusch och sedan iväg till tesco för å köpa nytt. Köpte lite mat också. Men jag måste handla lite andra saker innan sofia kommer, som frukost tex ;p Så Sofia vad vill du ha till frukost?

Haha upptäckte att jag har uppdaterat min blogg fler gånger idag än kenza! :P
Åh jag hoppas jag har fått min lön nu, jag vill shoppa! Har hittat så fina sommarkläder! Måste bara hitta nå bra skor till sommarkläderna. Vet inte vad jag tycker om gladiatorsanalerna... och ballerinaskor får jag lätt skavsår av.
Och boka biljett till le france!

btw: så tror jag att Phil har dödat grodorna i dammen!  :O


So bored!

Har fortfarande inte flyttat mig från sängen.
Funderar på om jag ska ta å hoppa in i duschen och sen ner till Tesco och köpa mig lite mat. Typ nån god sallad eller en macka, och kanske lite chips eller nått chokladigt. Eller ska jag vara nyttig och köpa lite nötter ist?

Har tittat på filmen the women, den var rätt okej, men så irriterande att jag måste vänta 54 minuter för att se resten av filmen! För på den sidan jag kollar på filmen på så får man bara kolla 72 min å sen måste man vänta i 54 min eller bli medlem, å de vill jag inte bli.

Nej nu så ska jag nog hoppa in i duschen å sen åka till tesco.


home...

Blev hemma idag. Mår inte alls nå bra.  bläää!!!!
Så om någon har tid över så kan ni väl slå en pling? ^^,
Åh så Sofia kommer på torsdag! :D weeeeeeiiii!!!



No danger on the roof!

Okej paniken är över! Har kommit på lösenordet till min internetbank! :D

Orkar inte skriva mkt nu, men nej pappa jag vill inte låna pengar ;P Det jag skrev i förra inlägget om mina föräldrar är helt sant! :)

Nu, sömn!

Non, je ne regrette rien

FLIPP FLIPP FLIPP FLIPP!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommer inte ihåg mitt lösenord till min internetbank! :@ AAAAAAAAAAAAAH!!!!
Och franska kan dra åt skogen för det är så flippin svårt att jag tror jag dör!

Måste börja skriva ner mina användarnamn och lösenord till olika sidor och sen gömma den nånstans för jag kommer inte ihåg några förutom till dom betalkorten jag har, har mitt egna svenska, mitt engelska VISA, och Hardinghams Maestro. Men bara för att jag kan dom så har andra grejor åkt ut ur huvudet!!!
Så mamma ring mig på anting lördag eftermiddag, typ fyra-fem svensk till eller söndag förmiddag! Thank you my lovley mother!

Har funderat lite på det här med mina föräldrar. Jag vill bli som dem. Jag vill bli som mamma som bakar allt, gör grytor, sylt, müsli, you name it!  Och jag vill bli som min pappa som kan bygga hus, glasverandor och vanliga verandor!
Och båda två är rätt så trevliga också ; )


Anmäld till högskolan!

Nu har jag anmält mig till röntgensjuksköterske utbildningen! Utbildningen finns på sju olika orter och jag anmälde mig till alla.
Här är den ordningen jag valde:
1. Umeå
2. Uppsala
3. Göteborg
4. Örebro
5. Jönköping
6. Karolinska
7. Lund

Men antagningsbeskedet kommer inte förens i juli, så vi får se hur det blir.

Iaf så har jag varit duktig och tvättat min bil! både insidan och utsidan! Och Finn var duktig och hjälpte mig! ^^,
Idag så blir det till att ta det lugnt och inte göra nått speciellt.


Självmordsfåglar

Fåglar är korkade. Eller är dom maktberoende? 
När jag skulle åka iväg idag så står det två duvor på vägen, den ena springer åt sidan men den andra står kvar och bara tittar runt. Jag kör sakta framåt och låter motorn varva lite så fågeln ska höra och flytta på sig men neeeeej! Han stod kvar, tror han försökte imponera på den andra fågeln eller så ville han bara visa vem det var som ägde gatan. Eller så kanske han hade haft en dålig dag och inte ville leva längre men den andra fågeln skrek att han hade mycket att leva för och inte skulle sluta sitt liv på det viset!
Han flyttade på sig iaf.

Iaf så är hell other people. Med undantag från dom jag gillar. birds are hell as well.
Btw så har jag upptäckt att ordet VI betyder tydligen DU.
Huuum vad ska jag ha på mig imån?? I DO NOT KNOW.


You can have whatever you like

Känner inte för att gå å jobba idag. Jag vill ha en helt ledig dag. Beslutsångest har jag också. Vet inte vad jag vill bli...
Funderar på vart mika har tagit vägen också. Åhhh så måste göra franskan idag också...

Au revoir!

Don't like mondays...

Jaha så var det måndag igen, känns inte som om man har fått så mkt helg. Men men, det finns inte så mkt man kan göra åt det.

Hittade en lista på aftonbladetshemsida om vad som var världens nyttigaste mat. Lät rätt så bra tycker jag!

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

Äter 12 av 20 saker minst engång i veckan! Va nyttig jag känner mig nu ^^,


Söööndag

Är lite trött idag, men det var skoj igår iaf! Träffade en massa folk :) ramlade gjorde jag inte heller!

Lena har iaf haft sitt födelsedagskalas idag, det gick bra! en av lenas vänner sa This is the best birthday party you ever had! till Lena när dom höll på med skattjakten! :D btw så arrangerade jag skattjakten! mihihi!




Lördag.

Gårdagen var stressig, gjorde ca 17 st pizzor! dock var dom små, men extremt pilligt!
Godispåsarna är laddade, och kartorna är ritade, det som inte är färdigt är ledtrådarna, men det ska jag göra snart.
Iaf så var det rätt trevligt att sitta barnvakt igår, barnen var mysiga å sean var rolig.

Har fortfarande inte städat mitt rum, men det kommer. Så just nu så sitter jag på golvet gömd bland högar av kläder, väskor och skor.

Ikväll blir det utgång med bästaste Amandine! Behöver en riktigt kul kväll känner jag! Men det blir vad man gör det till! ;D

btw så har jag knäppt lite kort av våren som har kommit hit ^^, Så jag tänkte göra er lite avundsjuka och lägga ut dom snart! ;)

Golden fields

Har haft den laten pa hjarnan hela flippin dan! Men den ar ju sa fin!
Annars sa hander det inte mkt, Lena ska ha kalas pa sondag sa jag haller pa att forbereda forfullt... Ska rita skattkartor snart, och om nan ar duktig pa att rimma sa hor av er!
Och iman ska jag baka pizza och fixa godispasar till fiskedammen. jag kanner hur vuxenpoangen bara rammlar in! Sen sa sover jag nog over har pa fredag for dear sean ska golfa typ halv atta pa morgonen...

Men pa lordag blir det utgang iaf, och pa sondag ar det kalas!
Nu blir det till att rita kartor!
puss pa er darhemma!

one step forward and two steps backwards

Idag har Lena varit grymt jobbig. Vägrade att duscha efter hennes träning, grinade och skrek. Och det är inte kul när hon skriker i en kaklad dusch, ljudet blir typ 10 ggr högre! Tillslut så blev jag så arg att jag lämnade henne i duschen och gick och hämtade bomull och hade i öronen för jag orkade inte lyssna längre.
Och jag hade haft en hemsk huvudvärk innan och den blev ju inte direkt bättre efter hennes skrik! Sen resten av kvällen så var hon tvärt emot allt jag sa och retades med Finn.

Så när Sean kom hem så frågade jag vem som skulle natta barnen ikväll och han sa att han kunde göra det :P Tror nog det syntes hur trött jag var...
Så jag gick å la mig  i soffan och kollade på Scrubs och åt lite choklad medans han kämpade med att få barnen i säng ^^,

Fanta???

Okej nu är det så här att jag har haft en fanta i min väska i ca en vecka. Det står på den  keep in a dry cool space, det har jag inte haft, kan jag dricka den eller inte? Är grymt törstig men vill inte dricka äcklo vattnet. Ska jag våga dricka fantan??? Jag menar den ser ju inte äcklig ut, och i vilket fall som helst så kommer jag att må dåligt i morgon. Jag är hungrig och jag har min lilla früsli bar här, men vill inte äta nå mer för jag är så törstig. Men sen när har någon dött av att dricka fanta?

Okej jag har kommit till denna slutsats, jag ska nu dricka fantan. Jag hoppas jag överlever. Men jaa!!! Då kan jag ju skylla på fantan i mån att jag mår dålig och inte på flaskan champagne som DJn köpte åt mig ^^, Mohahahah!
Okay here goes!

Aaaah jag överlevde!

Hörs imån om jag överlever natten!

09.03.06

Varför kan inte alla länder i Europa ha samma måttsystem?
Typ ist för yards och miles så kan dom ha meter och kilometer och normala mil?! Ha samma vägningssystem (vet inte det korrekta ordet), ist för oz och stones borde det vara gram och kilogram! Ist för cups och pints, deciliter och liter!
Dom borde också ha samma klädstorlekar, på ett klädesplagg så står det european size 36, us size 8, uk size 10! Sen när tillhör inte England europa??? Tänkte klaga på att dom kör på fel sida också men så insåg jag att jag trivs med att köra på vänster sida...
Men vad jag vill komma med det här är att engelskmän är konstiga!
Och vem f*n uppfann en vattenkran med TVÅ hål, ett för varmvatten och ett för kallvatten! Varför liksom?! Det går alltså inte att få ljumet vatten. Vill man ha ljumet så får man först ta iskallt vatten i händerna och sen snabbt in i varmvattnet, som förövrigt är skållhett!
Och häromdan på radion så hörde jag att dom har kommit på nått nytt här i england som tydligen ska vara jätte bra!
Isolera alla hus! NÄE?! REDAN?! Tydligen så håller sig huset varmare och man spara pengar på att huset är tätt så det inte läcker varmluft! Asså engelskmän är så smarta! Detta tåls att undersökas!

Förövrigt så behövs mitt rum städas och min bil tvättas. Någon frivillig?
Imån ska jag iaf ut med Amandine och det ska bli kul för jag har pengar och det är bra.
Och så måste jag beställa biljett hem för bröllopet också ^^,

Men jaa! nu kom jag på varför jag var så irriterad på måttsystem! Det var för att engelskmän envisas med att skriva 09.03.06 i fel ordning, dom skriver 06.03.09 vilket gör mig förvirrad!

En dag så kommer det bilder här...

Monday

Jag har idétorka... Det kanske har gått över till i morgon.

Söndag.

Är lite trött idag. Igår hade jag kul. mihihi!
Idag blir det bio med Lena, Finn, Nicole och Sean.

RSS 2.0