Slapp!

Går dagen var mkt trevlig! jag och malin tog det lugnt och chillade här och satt och drack och pratade om allt mellan himmel och jord =) Sen gick vi ut, hittade typ ingenstans att gå, vi hittade dock ett ställe där dom hade 30 som åldersgräns! Jag säger: Men vadå?! vilka 30 åringar går ut?! Höhöhööö... Kände mig lite dum sen ;p
Men men, malin å jag hade kul endå :) idag kommer nog mattias och angelica över och förfestar lite och sen blir det utgång igen! Längesen jag var ut på fredag och lördag... Minns mina crazy days i Derby som om det vore igår dock! Fattar inte hur man orkade egentligen, men kul hade vi!

Nu blir det disk och lite städ innan folk kommer!


Lena & Finn!

Idag så pratade jag med Lena och Finn! ^^,
Det var jätte härligt att höra deras röster igen, saknar dom små trollen!  :'(




Den sista bilden är ju bara så fin! ;D


Disk!

Gaaah en än gång så har jag struntat i att diska dom närmaste dagarna... Så nu har jag ett berg som väntar på mig. Jag orkar inte, men jag måste! Malin kommer hit på fredag, och då vill jag att det ska vara fint och städat här! ^^, Så om någon känner sig manad att komma hit och städa så är ni mer än välkommna! Jag har bullar och glass att muta med!
Någon? Snälla?


Bored!!!

Asså jag har sååå grymt tråkigt! har varit hemma nu i tre dagar :O Tror jag avlider snart om jag inte får träffa folk snart! Eller så blir jag folkskygg och bosätter mig under sängen.

Sitter just nu och kollar på världens bästa serie: VÄNNER

På fredag kommer Malin hit! Yaaay! Då blir det fest! Mihihiiih!


Not a day gose by without you in my mind

Det blev inge marieberg idag, är sjuk :( vågar inte ta nässprej heller för jag är rädd att jag ska börja blöda näsblod igen :( Men måste nog ta till natten för jag kan knappt andas genom näsan.
Men förhoppningsvis mår jag bättre imån.
Beställde två filmer idag, the duchess (spelades in i derbyshire <3 )för 99 kr, och twilight för 79 kr! Tänkte att det var ett riktigt fynd ;) The duchess tror jag inte finns i affärer här, och twilight för att den är mkt mkt mkt bra och den var riktigt billig!

Men jag vet att jag borde spara pengar nu, vill så jätte gärna åka till Derby med Amandine så snart som möjligt.
Dock vet jag inte vart vi skulle bo, jag får bo hemma hos Nicole <3 om jag ville sa hon... Men vart ska då amandine bo? Eller så gör vi så att vi letar reda på ett bed and breakfast å bor på.
Har riktigt englandslängtan nu... Året gick alldeles för snabbt.




 

Dirty Dancing!

Usch vad jag är dålig på att uppdatera... Men men, jag skyller på allt plugg!
Fick iaf tillbaka labrapporten och det hade gått bra! =)

Idag har jag varit extremt duktig och städat, tvättat och diskat ^^, Nu är jag typ heltslut och ska läsa twilight boken.

Igår så var jag hemma hos Ida med moa, maria och frida och kollade på Twilight filmen! Han är så grymt het! Grrrr! Man vill ju bara äta upp han!

I förrgår så var jag hos mattias och kikade på film, såg slumdog millionaire. Även den var mkt bra! Båda får fem shots av fem ;D
När jag sen skulle gå hem så gick jag vilse! Det var lite läskigt i mörkret! Men tillslut så frågade jag två stycken med en liten hundvalp vart berhn arena låg, och dom skulle dit så jag fick gå med dom! =) Ibland han man tur!

Helgen ser ut att bli lugn, ska till ett köpcentrum imån med Ida. Sen vet jag inte mer :p måste plugga!
Och så ska jag läsa twilight boken som jag fått låna av maria!

Snart börjar dirty dancing, till det så blir det popcorn!

Ha en trevlig kväll!
xxx

Party tonight!

Just nu är jag barnvakt, men Nlis sover så det är inte så jobbigt :)
Funderar på om jag ska göra färdigt satans påfund aka labbrapporten... Det är väl lika bra egentligen, så har man det ur världen.
Gårdagen var mkt trevlig! God mat och gott sälskap! Och så kikade vi på en knepig film på ettan, den hetter Derailed tror jag. Rätt så bra, men det var en såndär film man skulle vilja hoppa in i och ta tag i huvudrollsinehavaren och skaka om honom och säga : Vad fan tänker du med gosse?!

Iaf så blir det fest ikväll, systrarna kommer över och förfestar här och sen blir det 30års fest!

Adios

Hemma

Nu är jag hemma i viken igen, blir här över helgen. I morgon så ska jag göra färdigt labbrapporten hade jag tänkt och sen ska jag träffa Sofia och Malin :) Systemet ska man väl hinna nånstans där i mellan ;P
Lördag blir det 30 års fest! mkt trevligt!
Söndag vet jag inte än, kanske bara umgås med familjen.
Sen åker jag tillbaka till pennybridge!

Gårdagens pubrunda var iaf grymt kul! :D Träffade en massa roligt folk!

Och nu ska jag lägga mig i sängen innan jag somnar på tangentbordet.
adios

Plugg!

Idag var det en kort dag i skolan, började ett och slutade tre :) sen gick jag och mattias hem till mig och pluggade till typ sju :) mkt trevligt, det är lättare att plugga när man har nån med sig!

Imån blir det utgång med en massa människor! Jag, Ida och Mattias ska gå å käka nånstans innan. Åh så trevligt ^^,
Men innan dess ska jag göra färdigt så mkt som möjligt av labb rapporten... och så ska jag läsa igenom både engelska och de svenska artiklarna...

Nu ska jag kika på tv igen.
Puss




Letting go of you is the hardest thing I've ever done.


Fredags mys ^^,

Idag så har vi haft statistik igen, så otroligt svårt! Men det ska nog gå bra, har hittat en pluggkompis! =)
Han har läst matte D så jag litar på han!
Och min kära mor har satt in pengar på mitt konto så nu kunde jag köpa mat! :D känns bra att ha mat hemma som räcker ett tag. Men så tänkte jag eftersom att det är fredag så köper jag mig en färdig rätt från Findus, kostade bara 25 kronor så jag tyckte jag kunde unna mig det! Men sen så ska jag betala en bok också, som kommer snart hoppas jag!

Imorgon ska jag till Marieberg med en tjej som heter Ida, vi ska bara gå och strosa runt där eftersom ingen av oss har så mkt pengar :P


Statistik

Då har man börjat med statistik! Jag börjar få lite smått panik på allt vi ska göra de närmaste veckorna! :s
Känns som om jag vet typ hälften av sakerna vi ska göra :(
Det jag vet är: Labbrapport på blodtryck
                      Skriva en vetenskaplig litteraturstudie
                      Mutnligredovisning (i vad?)
                      Tenta i statistik
Det har jag att göra dom närmaste fem veckorna... Och jo, jag har inga böcker.

RSS 2.0