Fredags kväll

Egentligen så har jag inte ork att skriva, skulle vilja sova.
Har börjat mitt "nya" liv btw. Börjat gå och lägga mig vid elva varje kväll och går upp ca åtta. Sen så går jag förhoppningsvis ut och promenerar i 30 min och sen lite sit ups eller annan styrketräning. Aaah shoot nu kommer dom hem. får skriva mer sen.
Puss

Forts

Ahaa falskt alarm! 
Nu ska jag skriva en 'to do list' så får ni veta vad som ska göras under denna vecka.

1. Fylla på pengar på mobilen
2. Städa mitt rum, lämna tillbaka madrassen.
3. Städa min bil
4. Tvätta min bil
5. Göra franska läxorna
6. Shoppa

Jag saknar fantastiska fyran... å jag saknar min familj... å jag saknar mikas och mina promenader.
Men jag ska inte klaga egentligen, för jag trivs bra här och jag borde skriva lite mer positiva grejor, som tex att Lena har sagt att hon älskar mig och jag är hennes Karin och hon är min Lena ^^, Och att Finn är en sån liten mys-plutt och ville sitta i mitt knä och titta på tv idag och igår så sprang vi runt runt i huset och busade tills vi föll ihop på golvet och skrattade. Att våren är här, krokus och snödroppar har slagit ut här, och några påskliljor. Att jag och Nicole har blivit väldigt goda vänner, i vemdalen så låg vi och pratade om allt möjligt innan vi skulle somna, vi kunde prata i timmar.
Imån så ska jag träffa Amandine och gå ut på krogen ^^,


Träning?

I tisdags var jag ute å sprang i parken, mkt duktigt gjort! I Onsdags körde jag lite styrketräning här hemma. Och vad har jag gjort i dag? Nada! Fyyy Karin, skäms! Iofs så har kan jag ju ta en promenad ikväll efter franskan. Btw så har jag gjort mina franska läxor i tid! Vilket jag är stolt över! ^^,

09.02.25

Då ska jag berätta lite om veckan i Sverige. Vi åkte härifrån vid halv tio, hämtade upp Nicole i mickelover och satte sedan kursen mot Birmingham Airport. Flygresan gick bra, vi störtade inte. Det var sen när vi kom till Skavsta problemen började. Först så tog det ca 40 min för oss att få bilen, sen så tog den 20 min att hitta bilen. Efter vi hittat bilen så skulle vi installera bilbarnstolen, som inte funkade, det var något som saknades. Så det tog typ en kvart. När vi väl kom iväg och hade kört i ca 20 min så funkade inte helljusen, så då var vi tvugna att vända och åka tillbaka så dom kunde fixa det. Dom fixade det på en min, sen var det bara att fortsätta åka mot Ayas hus där vi skulle sova över. Men efter det så gick allt bra :) Vi hade bra väder i vemdalen och det var trevligt. Jag och Nicole gick på after ski och träffade trevliga människor. Finn lärde sig att åka skidor ordentligt.
Vi lämnade vemdalen klockan 04:00, sen så halvsov alla under hela resan. När vi åkte på E4 så gick vindrutetorkarna sönder, och vi var tvungen och stanna på väggrenen och torka av vindrutan ca 4 gånger innan vi kom till uppsala och vi kunde byta bil. Vi höll nästan på att missa in checkningen... vi hade knappt en kvart till godo. Men vi hann :)

Hihi Finn var så söt i bilen, när vi åkerförbi uppsala på vägen upp så ser han ett vattentorn:
-Daddy is that the watertower you can see from Park Farm?
Å Lena hade en rolig komentar också. Bilen framför oss gjorde så det virvlade upp snö som såg ut som rök.
Lena - Who is leting out all of this gases??
Sean - I think it's Finn, Lena


I'm back

Så var man tillbaka i england igen då. Känns helt okej faktiskt :)
Vi hade mkt snö och härligt väder. Åkte lite skidor. Åkte lite pulka. Kan berätta mer sen, orkar inte nu.
Å ikväll blir det till å sitta barnvakt... Lotta och Sean ska på salsa. Men jag tar med mig datorn, så jag kommer att vara innen på skype om någon känner för att slå en pling ^^,

Puss

In my face!

Igår/inatt så skojade jag om att det fanns råttor som hängde i gäng runtom i huset. Då skojade jag. Nu är jag fullkommligt allvarlig. Jag har en eller två råttor som bor ovanför min dusch, just nu så hör jag hur dom kraffsar och gräver. Nosar lite gör dom visst också. Jag hör hur deras klor skrapar emot nånting, det kan vara insidan av min list i taket, för nyss så upptäckte jag att den var i plast när jag skulle dunka i taket med ett paraply för att få bort dem.
Och hela tiden när jag sitter här på min säng med benen uppdragna, utifall dom skulle komma genom golvet och jag har missbedömt deras onda lilla plan, så har jag bilden från råttatoui i huvudet när tanten skjuter i taket och en hel flippin råttkoloni ramlar ner.
Det kan också vara fåglar som bygger bo. Även fast jag är rätt rädd för fåglar så tar jag nog helldre fåglar än råttor any day! Men å andra sidan, sen när så krafsar fåglar med sina klor och tar paus för att "gnaga" lite.
Jag vågar inte duscha. Då kommer dom vara precis över mig. Och jag är så fruktansvärt rädd för att "något" ska rammla ner på mig från taket.

I'm so scared right now!

Dilemma...

Nyss så var jag så grymt törstig, dock så är jag trött så jag tänkte att jag dricker lite vatten, men så kommer jag på hur äckligt vattnet är och hur äcklig kranen är... Jaaa! tänkte jag. Jag har ju frukt smootihes i kylen! Men så kom jag samtidigt på att i den så är det ju en massa fruksocker som man blir pigg av... Så valet stod emellan äckligt vatten och somna fort (antagligen av förgiftning), eller en god fruksmoothies som man blir pigg av och inte släcker törsten så bra. Valet blev dock smoothien.
På den förpackningen så står det For Kids! men diskriminering eller vad?! Den innehåller endast frukt, absolut inget annat, inget tillsatt socker eller nått smötningsmedel. Och god är den också. Så varför är den då bara för barn? Vill vi vuxna ha en massa tillsattser, onyttigheter och annat oidentifierbart?Jag har kommit på att det är den prefekta frukosten för mig, eftersom jag inte vill röra nått i Phils kök så är dom där 180 ml förpackningarna utmärkta. Jag behöver inte spendera tio minuter efter att leta efter ett rent glas, och sen fem min för att hitta en ren kniv (för att bre min macka, inte för att hugga ihjäl råttorna som hänger i gäng i olika delar av huset) !
Aja nog med smoothie talk now.
Idag/igår så beställde jag iaf en digitalcamera! Så nu kommer ni att få se lite mer av mitt liv här borta. =)
Den kommer imorgon/idag innan klockan ett weeehooo! :D
Yaaay om en vecka så får jag träffa mina plutt-hundar! :D Och mamma, pappa och Oscar ;D

09.02.08

Jaha och vad har hänt denna helg då? Humm... I fredags så var jag bara hos hardinghams och tog det lugnt, var så grymt trött. Igår så var jag en sväng på stan med Amandine ^^, Jag kommer att gråta störtfloder när hon åker hem!
Sen så var vi ut på krogen, gick till revolution och satt där i typ två tre timmar och snackade, isabelle var också med :)
Sen blev det Coyote Wild som vanligt, det var kul, fast jag slog mitt knä igen...
Men iaf så hade jag kul ända till slutet. Det var en cpkille som följde efter mig hela kvällen men jag ignorerade han för han var allmänt läskig och dryg. Men sen när jag skulle gå så var han på mig och sa att han skulle följa med mig hem och vägrade låta mig gå. Han blev riktigt obehaglig, så tillslut så gick jag fram till James, som jobbar som vakt på coyote som jag känner lite halvt, och bad han att rädda mig, berättade hur allt låg till medans den där snubben stod utanför och rökte och väntade på mig. Så James höll kvar killen på Coyote å jag sprang till bussen i mina 12 cm höga klackskor.
Det var lite läskigt med den där killen faktiskt, han kunde verkligen inte acceptera ett nej. Usch, aja slutet gott allting gott.
Nu ska jag göra mig i ordning och vandra över till Hardinghams.
puss


Gimme! Gimme! Gimme!

Åh har så tråkigt! plus att jag är trött så jag orkar inte göra nått... Dock funderar jag på om jag ska ta och städa mitt rum och ställa mina skor i fina rader eller nått liknanade. Elda upp den jäkla madrassen jag har i mitt rum ska jag också göra!

btw 1 så såg vi på Mamma mia till middagen så nu har jag mamma mia låtar på hjärnan.
btw 2 så har lena löss igen! Myyyys.
btw 3 så har en jäkla rå kyckling legat i Phils ångkokare eller vad fasiken det är förnått i ca 4 dygn nu.
btw 4 så ska jag gå ut imån, å det ska bli kul har jag bestämt mig för.

09.02.06

Är det lagligt att vara såhär trött på en fredagkväll??? Skulle kunna somna skrivandes!

Iaf så har det inte hänt så mkt den senaste tiden... Eller jo det har typ varit snö kaos här, det kom typ en decimeter snö och då var ca 200 skolor i Derbyshire tvugna att stänga för folk kunde inte ta sig till skolan eller så la värmepannan av.
Så igår var skolan stängd för Lena och Finn så vi gick till parken och åkte pulka :) knäppte lite kort också, men dom kommer sen orkar inte lägga upp dom nu.

puss

09.02.02

Eftersom det är typ snökaos här i england nu så tänkte jag skriva en liten önskelista till min bil eftersom det känns som om det är jul snart.

Min bils önskelista aka röda farans önskelista
1. Två fungerande backspelglar
2. En vidrutetorkare till bakrutan
3. Två icke gnisslande vindrutetorkare för framrutan
4. Vinterdäck, eller liknande
5. En fläkt som tar bort imma på fönsterrutorna på iaf 3 min
6. En ordentlig städning, både på bilen och innuti bilen.

Den sista kan jag nog uppfylla, men de andra vet jag inte, sorry röda faran!


09.02.01

Jaha så är man förkyld igen då. oh joy!
Aja denna helg har varit bra även fast jag har suttit barnvakt, har köpt en mysdress, ett till par nya skor (japp jag vet, jag är en shoeoholic), en rosa cardigan, en vit skjorta och världens grymmaste strumpor! (och ja jag vet, jag börjar bli en shoppoholic) men nu så ska jag iaf spara lite pengar, vill köpa mig en digitalkamera innan vi åker till sverige!

Igår kväll så var nicole med när jag satt barnvakt, det var mkt trevligt :D Dock såg vi en läskig film, så vi var lite rädda efteråt, alla ljud var gamla tanter som hade rabies! hahaha :D vi såg nämligen Quarantine, och då är det en tant som har rabies typ och bits!

Buhu jag gillar inte att vara förkyld :( Fast jag tror jag ska vara duktig idag och städa min gaderob lite å ställa mina fina skor nånstans, har sju par skor, fyra högklackade, två vanliga stövlar och ett par springskor... vilka tror ni används minst? ;) och fem jackor och sex klänningar, hur ska jag få med mig allt hem i sommar???

RSS 2.0