09.01.29

Jaa jag har märkt att jag har skrivit fel på förra inlägget som VISSA *host* tycker är mkt underhållande! ;p
Jag var trött okej? Och jag kan inte råför att jag har lite halv dysleksi ( kan inte ens stava till det ordet! måste googla det! )
Ahaaa det stavas DYSLEXI, asså om jag som har halv dyslexi har svårt att stava till det hur svårt har då dom som har dyslexi att stava det?! Dom borde komma på ett enklare ord för det. Typ. DY eller nått...

Iaf så var jag på franskan idag, det var ganska trevligt :) Miss Babbet var trevlig, och klassen verkade också trevlig. Dock så har dom redan gått en termin, så jag måste jobba extra hårt för att hänga med. Men grejen är att det är en avgift på 116.40 pund... så jag får se hur jag gör... Babbet skulle iaf kolla om jag kunde få nått avdrag eller nått.
Nu ska jag kolla igenom läxan och se om jag kan nått :S
Kul helg btw, idag var jag barnvakt, imån är jag barnvakt och på lördag är jag barnvakt. Oh joy. Vet inte varför jag sa ja när lotta frågade. Men som tur är kommer Amandine å gör mig sälskap imån ^^, Yaay hon kan ju hjälpa mig med läxan!
AHA, I'M SMART!

09.01.27

Mitt knä repar sig riktigt bra! ( HAHA repar! ) Näe men det gör lite ont fortfarande å det är blått å fint! Men ska nog avboka det där återbesöket iaf. Och JUST TO MAKE CLEAR, jag var inte full! jag var bara korkad!

Annars händer inget speciellt... Finn den lilla plutten ramlade å slog i ansiktet i dag :( så hans lilla näsa är väldigt svullen :( Men han mådde bättre efter en pepparkaka å ett glas mjölk!

Helgen blir det till å sitta barnvakt... Både fredag och lördag... Men det är väl lika bra tror jag, har inga pengar kvar :p
Fina skor har jag dock ^^,

jo btw, på torsdag så börjar jag på franska på torsdag!


ER

har spenderat en och en halv timme på akuten ikväll... Slog mitt knä så hårt att jag trodde det hade hoppat ur led eller fått en spricka i det. Men röntgen bilderna visade inget, men kan forfarande inte böja riktigt på knät. det gör så satans ont.

09.01.22 forts

Man blir så glad av att handla på Costco! Dom är så trevliga där. Haha, på costco så visar man alltid upp kvitot när man går ut ur affären, och ofta så brukar det vara samma gubbe som jag tror heter Abas, han är alltid så kärvänlig, säger alltid Hello! how are u my love? Nu så har jag inte sett han på ett bra tag, men idag så träffade jag han.
Det första han säger är: HEEEELLOOO LOOOOOVE! WHERE HAVE YOU BEEN???! I haven't seen you for ages darling! Are you alright my love? What have you been up to my darling?! Jag hinner typ bara svara öööömm innan han börjar igen med Oooohh it's sooo nice to see you again my looove! Where have you beeeeen?
Jag: Ööööm im fine thank you... Bye!
Han: Seee you sooon my love! have a wonderful day darling! Bye bye now!
-medans jag går-
Han: byyyyyeeeee!

Thats all for now, over and out!

09.01.22

Tror jag har fått skrivkramp eller vad det heter... Eller så är det för att inget speciellt händer. Idag ska jag åka och handla mat tror jag. Det är det ända! Sen ikväll ska jag vara barnvakt när Lotta och Sean ska ut på puben.

Eller jo! Det finns en anledning till att dusch rimmar på usch! Jag gjorde ren min dusch för inte så längesen, kanske en vecka sen, men har på nått vänster blivit mysko... Jag kan inte få så varmt som jag vill ha, jo om jag minskar på trycket så blir det varmt, men då skriker duschen åt mig ist och efter ett tag så blir det skållhett! Ökar jag ist på trycket så blir det ljumet, precis så där så att man nästan fryser, men fördelen med detta är att inte duschen skriker.

Jaha gott folk, det var dagens i-landsproblem! Jag tackar nu för mig och ska börja göra mig i ordning för att åka till hardinghams.

Btw så har jag fixat så uttaget i väggen funkar igen! Så Pontus, jag kröp under min säng i onödan! Misstänker att du skrattar skadeglatt nu...

09.01.20

Ska börja detta inlägg med att vara lite politisk.
Äntligen så har USA fått en vettig president! eller han verkar vettig förtillfället... Hoppas han fortsätter med det!

Iaf så är jag stol över Sean han har sett sin första bandy match, Sverige mot Finland, tur att vi vann! Han tittade på det helt frivilligt också!

Annars har det inte hänt nå speciellt, har tröstat Nicole, hon å hennes pojkvän har gjort slut :(

Nått är fel på uttaget till datorn så batteriet är snart slut och tvn funkar inte heller.. :/

Puss

09.01.18

Mitt inlägg igår om att min familj var borta lönade sig ^^, Har pratat med alla idag! eller alla utom Ida, och pappa, men jag hörde pappas röst så det borde räknas. Och kom på nu att jag inte pratade med elin heller, men hörde hennes medelande iaf! Så alltså pratade jag bara med mamma, två sekunder med oscar och anna! Det var hälften iaf!

Idag har jag varit å shoppat, köpte en två cardigans, ett skärp, två nagellack och en ögonskugga. Var egentligen ute efter träningskläder... Meeeeeen det blev inte så. Men jag ska dit på lördag aswell! Så denna vecka blir det till att ta långpromenader på morgonen ist för å springa, och jag vet inte heller vad som är bäst att ha när man springer...

Just nu så sitter jag å funderar på om jag ska kika på "she's the man" riktigt rolig faktiskt :D Men jag är rätt så trött så jag vet inte...

Aja hörs sen! puss

Borta?

Börjar så smått fundera över vart min familj har tagit vägen... Har inte hört nått från nån på sen jag lämnade Sverige! Ingen är inne på skype heller!
Aja jag antar att ni lever annars skulle jag väl ha hört nått! Fast inte om ni allihopa har dött... Usch! hemska tanke! Nu byter vi samtalsämne!

Iaf så var gårdagen med Amandine väldigt rolig :D Vi kikade på film och var onyttiga!
Idag har jag varit grymt trött, borde sova nu, men sitter å lyssnar på the cardigans ist...


Grattis Malin!!!

För min kära vän Malin har nämligen tagit körkort! :D Grattis vännen!

Just nu är jag barnvakt och kikar på S.W.A.T och har kommit på en plan, undertiden jag är här i england ska jag hitta mig en irlänsk Colin Farrel! Det skulle inte vara helt fel!

Idag har jag varit och storhandlat på sainsburys å costco, och jag köpte mig något väldigt onyttigt med ack så gott! Ni vet sånt där nutella hasselnöts/choklad pålägg! Sånt som man aldirg fick när man var liten! Mohaha!
I'm bad! eller iaf unhealthy!

Grattis Mikaela! ( i efterskott)

Tänk att min lilla Mikaela har blivit så stor! Hela 20 år och ska flytta hemifrån! :O

Internet har varit cp dom två senaste dagarna, igår hade jag skrivit ett långt å bra inlägg som försvann... RUBBISH!

Iaf så är allt bra, inget att rapportera om, iofs det var nått, men minns inte nu.

Helgen blir det till å ha sleepover med amandine :) Sen shopping på söndag, thats all i know.

Nu sömn! over and out!

09.01.11

Gårdagen var mkt trevlig! Var hem till Amandine och satt barnvakt med henne längre än vad som var tänkt, men sen så fick vi skjuts ner på stan av Amandines au-pair mamma.

Tänkte att jag skulle ringa hem till familjen idag, men ingen är inne på skype so I guess you're all busy :p
Sitter å funderar på om jag ska hoppa in i duschen innan jag ska till hardinghams å käka.

Grymt kallt är det här nu iaf!
Ska nog hoppa in i duschen nu.
pussshej

09.01.09

Jaha då var det fredag igen då. Kan inte fatta hur fort veckorna går. Snart är det väl sommar och sol och jag ska åka tillbaka till sverige. Det känns nästan lite overkligt att komma tillbaka till svearike. Att inte se barnen varje dag är nästan en lite läskig tanke. Att de ska komma nån annan tjej eller kille som ska komma å ta hand om "mina" barn :p
Aja vem vet, jag kanske är jätte trött på det här stället om sju månader ;P
Men just nu trivs jag bra och livet leker!

I morgon vid 10:30 så ska jag hämta barnen hos Seans pappa å mamma för då ska jag vara barnvakt....
Skjutsa Lena till stage coach klockan 11:30. Sen hem igen och busa med Finn.
Sen på kvällen ska jag hem till Amandine och sitta barnvakt med henne enstund och sen ska vi göra oss i ordning och gå ut på krogen och träffa Emma å hennes kompisar! Ska nog bli en kul kväll! :D miihi!

Nu sömn, upp tidigt imån! ;)
puss


09.01.07

I morse så känndes det som om jag inte ens orkade gå upp i sängen, funderade seriöst på å ringa Sean å säga att jag inte kan komma.

Känndes som det skulle bli en shity day...

MEN jag släpade mig ur sängen och åkte till Hardinghams.
När jag kommer dit så var sean ute med Ellie (vovven) Bra tänkte jag då kan jag sura för migsjälv och inte behöva va social, men då kom Sean hem, så jag var tvungen att vara lite social. Vi började prata lite och han berättade om sin dröm han hade haft, den var så grymt rolig så jag började asgarva! Sen dess har dan varit bara bra! :D

När jag hämtade Finn hade han fått en stor stjärna av sin lärare och en liten bil! Dom har så i finns klass att när dom har varit duktiga och gjort nått bra så får dom en liten stjärna att sätta i den stora stjärnan, och när man har tio stjärnor så får man välja en present! Och detta är andra gången som Finn fått ta med sig en present! I'm so proud! :D Å så säger han:
Karin! Nästa gång jag får välja en present så ska jag ta en till dig! ^^,
Och när jag hämtade Lena så hade hon fått tillbaka sin jacka som hon tappade bort igår!
Sen när vi kom hem så busade vi alla tre på golvet och hade jätte skoj och alla var på bra humör! Finn kunde sin läsläxa bra också!
OCH dom åt all sin mat utan å klaga, och Lena tog inte hundra år på sig att äta upp!
Dom har varit så mys idag!
Dock gick Finn i sömnen precis som Lena brukar göra :/ Stackarn va alldeles skakig och verkade rätt rädd, så jag lyfte upp han å bara höll om han, då verkade det bli bättre.
Men förutom de så har det varit en mkt bra dag!

Sucky...

...det är allt jag har å säga för tillfället...
Längtar tills på lördag då det blir utgång.

Christian the lion

Så underbart söt!
Fick seriöst tårar i ögonen när jag såg den här filmen!


Day One!

Första dan har gått bra ^^,
Barnen blev jätte glada å se mig när jag hämtade dom från skolan! Fick världens kram av Lena och Finn! Hihi!
Så just nu känns allt bra!

Imån så åker Lotta till Sverige för å jobba, så då ska jag åka till Sainsbury's å handla... Blööö, gillar inte å göra det.
Å så måste jag planera mat också... Det är något som jag tycker är mkt jobbigt! Planera mat och laga mat å försöka få alla nöjda... Så vi får se om det känns lika bra imån också ;p Köttbullar och spagetti? Det borde funka...

Flygresan gick bra, London ser så häftigt ut i mörker från luften!  Bussresan gick också bra...  dock inte lika häftig!

Puss

England

Nu så är jag tillbaka i Derby igen. Känns rätt ok hitills iaf. Ska ta å krypa ner i sängen snart, är mkt trött.

Btw så är the cardigans mkt bra.

Sov gott

...

Borde inte släppas lös bland folk.
Borde stanna inne.
Borde låsas fast med ingen tillgång till internet eller telefon.
Borde inte gå ut på krogen.


RSS 2.0